Teknoloji

Office 2016 Windows 22 Eylülde yayınlanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

office-2016-100915

Bu ayki tek Office güncellemesi iOS’e gelmeyecek. Microsoft Windows için Office 2016 sürümünü 22 Eylülde yayınlayacağını duyurdu. Bu yeni sürüm üretkenlik paketine ufak sayıda, ancak dikkate değer yenilikler ve güncellemeler getiriyor.

Yeniliklerin öne çıkanları arasında masaüstü uygulamalarıyla aynı anda birden fazla kişinin gerçek zamanlı düzenleme yapabilmesi, buna ek olarak yeni tasarım temaları bulunuyor. Koyu ve renkli olmak üzere iki yeni tema Office 2016 Windows kullanıcılarını bekliyor. Her bir Office uygulaması, onlara özel mavi, yeşil, kırmızı ve mor renkli çubuklarla birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor. Böylelikle Office 2016 da diğer Office uygulamalarının renk düzenine kavuşmuş oluyor.

Microsoft konuyla ilgili olarak yayınladığı blog yazısında, işletmelerin Office’i yönetmeleri için yeni araçlar çıkaracağını açıkladı. Aslına bakarsanız, 22 Eylülde gelecek Office 2016 o kadar da heyecan verici bir Office güncellemesi değil. Ancak bu yeni sürüm işletmelere, çalışanlarının aynı dokümanlar üzerinde ortaklaşa çalışabilmelerine olanak sağlayacak olması bakımından önem taşıyor.

İLGİLİ HABERLER