Teknoloji

Office 15’in Teknik Ön İzleme Sürümüne ait güncellenmiş fotoğraflar ortaya çıktı

Ocak ayında Office 15’in Teknik Ön İzleme versiyonunu yayınlayan Microsoft sonrasında beta sürümünün yaz aylarında çıkacağını söylemiş ve şimdiye kadar da daha fazla açıklama yapmamıştı. Muhtemelen Windows 8 Ön İzleme Sürümüyle birlikte göreceğimiz Office 15 Beta’nın hazirandaki çıkışıyla birlikte gelecek nesil Office platformu hakkında daha fazla bilgi elde etmemiz mümkün olacak.

Ne var ki, Paul Thurrott Office 15’in yenilenmiş Teknik Ön İzleme sürümünü gözden geçirmiş ve çeşitli ekran görüntüleri yayınlamış. Bu ekran görüntüleri uygulamaların genel görünüşü ve animasyonlar üzerinde bazı iyileştirmelerin yapıldığını ortaya koyuyor. Thurrott’un yayınladığı ekran görüntülerinin çözünürlüğü düşük olduğu için çok fazla detay elde etmek mümkün değil. Yine de, yeniliklerin arasında Outlook 15 için mavi renkli yeni bir tema, tam ekran görünümü ve Okuma Modunun olduğunu belirtmeden geçmemiş. Genel görümümde Microsoft’un Metro tarzı tasarımına uyum sağlamak için değişiklikler yapıldığını düşünebiliriz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Office 15’i herkese açık beta sürümünün haziranda yayınlanması bekleniyor. Final sürümün çıkış tarihi olarak 2013’ün başları veriliyor.

İlgili – Winsupersite

[Görsel – Winsupersite]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER