Teknoloji

NVIDIA TegraZone kullanıcı sayısı 5 milyonu geçti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dört çekirdekli Tegra 3 işlemcileriyle Android tablet ve telefonlara yüksek performans sunan, çok yakında Windows RT tabletleri de güçlendirmeye başlayacak NVIDIA, kullanıcılarının Tegra donanımlarından en iyi deneyimi almaları için TegraZone adı verilen bir uygulama hazırlamıştı. Mağaza niteliği taşıyan bu uygulama üzerinden yüksek güçlü makinelerden en iyi şekilde yararlanmaya olanak sağlayacak uygulamalar ve oyunlar indirilebiliyor.

İstatistiklere göre bu uygulama dünya çapındaki milyonlarca cihaza çoktan indirilmiş durumda. Cihazlarında NVIDIA TegraZone uygulaması barındıran 5 milyonu aşkın kullanıcı NVIDIA’ya göre optimize edilmiş bir dünyayı keşfetme fırsatı yakalıyor. Özellikle bu dünya içinde dört çekirdekli mobil işlemcilere göre optimize edilmiş çeşitli oyunlar bulunuyor.

NVIDIA’nın TegraZone girişimiyle yaptıkları diğer rakipler için de ilham kaynağı olmuş durumda. Yazılımcılarla işbirliği yapan yonga üreticisi onların oyunlarının yeni nesil işlemcileriyle en iyi performansı sunması için daha oyun geliştirilirken çalışıyor. İlk olarak çift çekirdekli Tegra 2 için yapılmış çalışmaları görmüştük, dört çekirdekli Tegra 3’ün çıkışıyla birlikte çalışmalar o tarafa da yoğunlaşmaya başladı.

İlgili >> NVIDIA

İLGİLİ HABERLER