Eğlence

Nvidia Shield Android TV için Marhsmallow güncellemesi geliyor

Android 6.0 Marshmallow, Nvidia Shield Android TV'ye geliyor, beraberinde küçük, ancak kullanışlı birtakım güncellemeler getiriyor.
Nvidia Shield Android TV

Android 6.0 Marshmallow, Nvidia Shield Android TV’ye geliyor, beraberinde küçük, ancak kullanışlı birtakım güncellemeler getiriyor. Nvidia güncellemenin ne zaman dağıtıma çıkacağını açıklamadı, ancak yayınladığı bir video ile gelecek yeniliklerin ön gösterimini gerçekleştirdi.

Gelecek yenilikler arasında ana ekran için daha fazla özelleştirme seçeneği, harici depolama üzerinde daha fazla kontrol, eller serbest modunun kullanımıyla ilk kurulum sırasında Google hesabını Shield’a sadece “OK Google, cihazımı kur” komutuyla kurmak da bulunuyor.

Nvidia Shield Android TV

Nvidia Shield Android TV: Yeni bir oyun geliyor

Ayrıca şirket PlayStation 3’ten bilinen Metal Gear Rising: Revengeance adlı oyunun da 7 Ocak tarihinden itibaren Shiled’da oynanabileceğin duyurdu. Bu oyun muhtemelen Shield’in Tegra X1 işlemcilerinin gücünden tam anlamıyla yararlanacaktır. Ancak Shield sahipleri cihazın tanıtımı sırasında gösterilen Borderlands: The Pre-Sequel’in de aralarında bulunduğu başka oyunların konsola gelmesini hâlâ dört gözle gelmesini bekliyorlar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER