EğlenceTeknoloji

Nvidia GeForce Now için özel RTX 3080 üyelik katmanı

nvidia geforce now rtx 3080

Nvidia, GeForce Now bulut oyun hizmeti için, kullanıcıların oyunları en yeni grafik donanımında oynamasını sağlayan yeni bir üyelik katmanı başlattı.

GeForce Now RTX 3080 üyelik planı, maksimum ayarlarda çalışan yeni sunuculara erişim sağlayacak. Bu, PC ve Mac’te 1440p’ye kadar çalışan 1100’den fazla oyun ve Nvidia Shield’de 4K HDR görüntü desteği sağlayacaktır. Üstelik PC, Mac ve Android uygulamalarında 120 fps’ye varan kare hızlarına ulaşabilecekler.

Bu katman için ilk önce yurt dışındaki Founders ve Priority üyeler tarafından ön sipariş verilebiliyor. Diğer kullanıcılar da bu haftadan itibaren RTX 3080 katmanı için sipariş verebilecekler, 6 aylık erişim için 99.99 dolarlık yurt dışı fiyatı belirlendi.

nvidia geforce now

Kullanıcılar, Nvidia’nın serisindeki en iyi grafik kartını çalıştıran ve ışın izleme açık olan bir teçhizatta oyun oynayabilecekler. Böylelikle, Shield TV’de 8 saate kadar kesintisiz oyun, 1440p 120fps ve 4K HDR gibi imkanlar elde edilecek.

Aslında yurt dışındaki normal Priority üyeleri de, RTX kartlarında oyun oynuyorlar, ancak daha düşük bir spesifikasyonla çalışıyorlar. Ayrıca tek bir oturuşta 6 saatlik oyun süresi ve 1080p 60 fps’ye kadar sınırlılar.

Standart üyelik ücretsiz, ancak Türkiye’de yarım saatlik oynatma sınırı vardır ve ışın izleme veya üst sınıf grafik desteği yoktur.

GeForce Now RTX 3080 katmanı, kasım ayından itibaren Kuzey Amerika’da ve aralık ayında Avrupa’da satışa sunulacak. Türkiye için henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

İLGİLİ HABERLER