Teknoloji

NVIDIA GeForce GTX 650 Ti fiyatıyla güncelleme için mantıklı bir sebep sunuyor

NVIDIA, Call of Duty: Black Ops II, Assassin’s Creed III, Mech Warrior Online, Hawken ve diğer birçok oyun için elverişli ortamı uygun fiyata sunan GeForce GTX 650 Ti ekran kartını duyurdu. Bu kart ile birlikte oyunculara yakında çıkacak olan bu son teknoloji oyunlar öncesinde donanımlarını güncellemeleri için makul bir neden de sağlanmış oluyor.

KDV dahil 329 TL’den başlayan fiyatlara sahip olan GeForce GTX 650 Ti bugünden itibaren ASUS, EVGA, Gainward, KFA2 (Galaxy), Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View ve Zotac dahil olmak üzere dünyanın önde gelen eklenti kart sağlayıcılarından temin edilebilir. NVIDIA’nın bazı yetkili kart ortakları GeForce GTX 650 Ti modellerini bu yılın merakla beklenen PC aksiyon oyunu Assassin’s Creed III oyununun bir kopyasıyla birlikte sunacaklar.

NVIDIA Kepler mimarisini bünyesinde barındıran bu kart GeForce 9600 GT ile karşılatırıldığında tüm DX11 ve görsel efekt özellikleri etkinken beş kattan daha fazla performans sunuyor. Bu önemli görsel farklar ve 1080p oyun için sağlanan tam destek, oyunların görünümünü ve verdikleri hissi tamamen değiştirip yalnızca GeForce GTX GPU’ların olanak verdiği yoğun bir deneyimi sunuyor.

İlgili >> GeForce

İLGİLİ HABERLER