Teknoloji

NVIDIA GeForce Experience ile grafik ayarlarını optimize ediyor

NVIDIA, GeForce Experience adı verilen yeni bir servisin duyurusunu yaptı. Bulut tabanlı bu servis donanımınızı analiz etmeyi ve buna bağlı olarak oyun oynarken ekran çözünürlüğünün ve oyun içi ayarların otomatik olarak ayarlanmasını, böylelikle daha iyi ve optimize edilmiş bir oyun deneyiminin elde edilmesini sağlıyor.

NVIDIA, biraz karmaşık gibi görünen bu servis kapsamında kullanıcının üzerine düşen çok fazla görevin olmadığının altını çiziyor. Araç kullanıcı deneyimini mümkün olduğu kadar basit tutacak şekilde geliştirildi. Grafik ayarlarını düzgün bir şekilde ayarlama konusunda kendisine güvenmeyen oyuncular için bu araç mükemmel bir çözüm olabilir.

GeForce Experience sayesinde anti-aliasing seviyeleri ve gölge seçenekleri gibi gelişmiş ayarlar otomatik olarak yapılıyor. Bunun dışında oyuncuların teoride uygulayabilecekleri birçok farklı ayar bulunuyor, işte GeForce Experience sistem için en iyi ayarları bulut yardımıyla belirliyor ve bunları sisteminize uyguluyor. Gerekli değişiklikleri oyunun ayar dosyasına doğrudan işliyor ve kaydediyor.

GeForce Experience oyunlar için en güncel ayarları bulmasının ve işlemesinin yanı sıra grafik kartınızın sürekli güncel kalmasını sağlayacak şekilde sürücü güncellemelerini otomatik olarak yapıyor. Sürekli oyun oynayan birisi olmasanız bile sırf bu güncelleme özelliği bile GeForce Experience aracını denemeye değer kılıyor.

NVIDIA’nın sunduğu bu yeni özellikle ilgili daha fazla detayı aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz. Türkçe olarak hazırlanmış sayfa hem gerekli bilgileri sağlıyor hem de aracı indirmek isteyenler için gerekli bağlantıyı içeriyor.

İlgili >> NVIDIA GeForce Experience

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER