Eğlence

Nvidia Gamescom 2018 basın konferansı: Nasıl izlenir, neler bekliyoruz?

nvidia gamescom 2018
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nvidia gamescom 2018Nvidia bu yıl Gamescom’da basın toplantısı düzenleyecek birkaç şirketten bir tanesi. Avrupa’nın en büyük video oyun fuarını hem basın mensuplarının hem de fanların katılacağı görkemli bir etkinlikle açıyor. 20 Ağustos Pazartesi günü düzenlenecek Nvidia Gamescom konferansında 2018 model GeForce grafik kartlarının duyurusu gerçekleştirilecek. Bu etkinliği canlı yayında izlemek isteyenler için detaylar burada.

Nvidia Gamescom 2018 basın konferansı ne zaman?

Nvidia 20 Ağustos Pazartesi günü Almanya’nın Köln şehrinde basın konferansını gerçekleştirecek. Etkinlik Türkiye saatiyle akşam saat 20.00’de başlayacak.

Nvidia Gamescom 2018 basın konferansı internetten canlı izlenebilir mi?

Etkinliğin canlı yayınını bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Şu anda canlı yayın penceresinde, etkinliğin başlayacağı zamana doğru yapılan geri sayım bulunuyor.

Ayrıca etkinliğin canlı yayını Nvidia’nın Twitch kanalı üzerinden de yapılacak.

Canlı yayın muhtemelen etkinlikten bir saat kadar önce başlayacaktır.

Nvidia Gamescom 2018 basın konferansında neler bekliyoruz?

Nvidia GeForce Gaming Celebration etkinliğinin ana parçasını Nvidia teknolojileriyle çalışan ürünler oluşturacaktır. Bunların gösterimi grafik açısından yoğun oyunlarla gösterilecektir. Örneğin, EA ve Bioware’ın yakında çıkacak Anthem adlı oyunu, E3 sırasında düzenlenen basın toplantısında 4K çözünürlükte çalışır hâlde, GeForce GPU kartları kullanılarak gösterilmişti. Benzer gösterimlerin Gamescom etkinliğinde de yapılmasını bekliyoruz.

Aynı zamanda, şirketin aralarında GTX 1180’in de bulunduğu yeni PC grafik kartları serisini tanıtmasını bekliyoruz. Detayları da Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER