Teknoloji

Nuu G3 yüz tanıma özelliğini giriş seviyesine getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nuu g3Nuu, Türkiye’de faaliyet göstermese de, ABD ve İngiltere gibi ülkelerde giriş seviyesi telefon pazarının dikkat çeken üyeleri arasında bulunuyor. Şirket, MWC 2018’de tanıttığı Nuu G3 isimli yeni telefonuyla yüz tanıma gibi üst sınıf özellikleri uygun bir fiyat etiketiyle sunuyor.

G3’te kullanıcılara sunulan biyometrik çözümler yüz tanıma sistemiyle sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonun arkasında bir de parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

G3’ün 18:9 görüntü oranına sahip 5.7 inç ekranı Full HD çözünürlük sunuyor. Telefonun MediaTek imzalı sekiz çekirdekli yonga setine 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor MicroSD kart desteğiyle telefonun depolama alanının üzerine 256 GB daha eklenebiliyor. G3’ün arkasında biri 13 megapiksel, diğeri ise 5 megapiksel çözünürlüklü iki lens yer alıyor. Cihazın önünde ise 13 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Nuu G3, kutusundan Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun Birleşik Krallık’taki fiyat etiketinde 199 pound yazacak. G3, nisan ayında hem şirketin web sitesi hem de Amazon üzerinden satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER