Teknoloji

Nubia Z60 Ultra için ilk paylaşımlar gelmeye başladı

nubia z60 ultra

Nubia Z60 Ultra, 19 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından telefonla ilgili ipuçları gelmeye de başladı. Nubia’nın Weibo hesabından yapılan paylaşımda telefonun düz ön panelini ve kenarlarını görmek mümkün oluyor. Paylaşılan bir diğer görselde ise telefonun arkasında büyük ve “sıra dışı” bir kamera modülünün olacağı belirtiliyor. Şirket bu kameranın “emsali görülmemiş bir fotoğraf deneyimi” yaşatacağının altını çiziyor.

Telefonun ana kamerasının 35 mm odak uzaklığına sahip olması bekleniyor. Bunun Z50S Pro ve Axon 40 Ultra gibi telefonlarda görülen bir özellik olmadığını da belirtmek gerekiyor. Burada yeni bir sensörün kullanılması beklense de, bu konuda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Görselde “23/24 sezonunun ilk Ultra’sı” ifadesinin yazması dikkat çekiyor. Nubia’nın bu ifadeyle önümüzdeki aylarda çıkması beklenen Samsung Galaxy S24 Ultra ve Xiaomi 14 Ultra’ya bir gönderme yaptığı görülüyor.

Kamera modülünün sıra dışı tasarımı dışında biraz daha dikkatli bakınca farklı detaylar da göze takılıyor. Düz kenardan çekilen bir fotoğraf dikkatli şekilde incelendiğinde bir kamera daha fark ediliyor. Bunun ultra geniş açılı kamera olabileceği tahmin ediliyor. Şirketin bu kamerada 64 megapiksel çözünürlüklü bir sensöre yer vermesi muhtemel görünüyor.

Nubia Z60 Ultra için tanıtımdan önce başka paylaşımlar da bekleniyor

Nubia Z60 Ultra yukarıda da belirttiğimiz gibi 19 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Bu tarihe kadar telefonla ilgili yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER