Teknoloji

Nubia Z40 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

nubia z40 pro

ZTE Nubia Z40 Pro ile ilgili paylaşımlarına geçtiğimiz ay başlamıştı. Akıllı telefonun tanıtılacağı tarih de sonunda belli oldu. Nubia Z40 Pro’nun tanıtımı 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik Çin’de yerel saatle 14:00’da (TSİ 09:00) başlayacak.

Nubia Z40 Pro’nun detaylı teknik özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bazı özellikler şimdiden doğrulanmış durumda. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci bulunacak. Sony IMX787 kamera sensörü de telefonda kullanıcıları bekleyen bileşenler arasında yer alıyor.

Sony IMX787 optik görüntü sabitleme ve çok yönlü otomatik odaklama teknolojisine sahip. Böylelikle görüntüdeki bozulma yüzde 35 oranında azaltılıyor. Yüzde 80 daha fazla ışık alan sensör, fotoğraf netliğini de yüzde 78 oranında artırıyor. Nubia Z40 Pro’yla çekilen bir fotoğraf örneği de kısa süre önce paylaşılmıştı.

zte nubia z40 proNubia Z40 Pro, sürdürülebilir performans için 300 kat daha yüksek sıcaklık tahliyesi katsayısına sahip. Z40 Pro, manyetik kablosuz şarj özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkan ilk Android telefon olacak.

Tanıtıma kadar Nubia Z40 Pro’yla ilgili yeni detayların paylaşımının sürmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER