Teknoloji

Nubia Z40 Pro ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı

nubia z40 pro

ZTE Nubia Z40 Pro 25 Şubat’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım öncesinde akıllı telefonla ilgili yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Nubia Weibo hesabı aracılığıyla telefonla çekilen bazı örnek fotoğrafları yayınladı.

İki siyah-beyaz fotoğraf paylaşan Nubia, bir adet de gece fotoğrafı paylaştı. Paylaşılan dördüncü fotoğrafta ise hareket hâlindeki bir kişi görülüyor. Nubia fotoğrafları paylaşırken telefonun kamerasına ait bazı bilgiler de verdi.

Z40 Pro’nun kamerasında Nubia’nın kendisinin geliştirdiği Neovision 11 teknolojisi mevcut. Bu sistemin çekilen fotoğraflara nasıl bir katkı sağlayacağı konusunda detaylar paylaşılmadı. Şirket, telefonun kamera modülünü yakından gösteren bir fotoğrafı da Weibo hesabında yayınladı.

zte nubia z40 proNubia Z40 Pro, 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayla gelecek. Bu kamerada Sony’nin IMX787 sensörü mevcut. Ana kameraya 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel telefoto kamera eşlik edecek. Telefoto kameranın 5x optik zum yapabileceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER