Teknoloji

Nubia Z11 mini S tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 23 megapiksel arka kamera

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nubia z11 mini sNubia Z11 mini S akıllı telefon sonunda resmiyet kazandı. Oldukça etkileyici özellikler barındıran cihaz, adındaki mini kelimesinin aksine pek de ufak gözükmüyor. Full HD çözünürlüklü 5.2 inç ekrana sahip Z11 mini S, üç farklı renk seçeneğiyle potansiyel kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu renkler şirket tarafından haki, şampanya ve alaşım olarak niteleniyor. Ancak kamuoyunun genelinde söz konusu renklerin gri, siyah ve altın rengi olarak anılacağı söylenebilir.

Akıllı telefonun alüminyum kasası “Bir uçakta kullanılabilecek cinsten” şeklinde tanımlanıyor. Sekiz çekirdekli, 64-bit Qualcomm Snapdragon 625 işlemci barındıran Z11 mini S, 64 ve 128 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun RAM kapasitesi ise 4 GB. Dahili depolama alanı, microSD kartla genişletilebiliyor. Cihazın arka kamerasında Sony IMX318 görüntü sensörüne sahip 23 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Z11 mini S’in 13 megapiksel çözünürlüklü ön kamerası ise görüntü kalitesi yüksek selfie’ler çekmek için yeterli olacak gibi görünüyor.

Nubia Z11 mini S uzun pil ömrü vaadiyle dikkat çekiyor

Nubia Z11 mini S, NeoPower 2.0 teknolojisine sahip 3000 mAh kapasiteli pil de barındırıyor. Cihazın pil ömrüne çok güvenen Nubia, tam şarj ile yaklaşık 85 saatlik bir pil ömrü vadediyor.

Akıllı telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Nubia, bu parmak izi tarayıcısı sayesinde telefonun 0.1 saniye gibi bir süre içinde uyandırılabildiğine dikkat çekiyor. Söz konusu sensör, Alipat WeChat ile yapılacak ödemelerde doğrulama için de kullanılabiliyor. USB Type-C girişi barındıran telefonun fiyatı ve çıkış tarihi ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER