Manşetler

Oyun telefonlarında yeni zirve: RedMagic 8S Pro ve 8S Pro+

nubia redmagic 8s pro

Mobil teknoloji dünyasında adını daha fazla duyuran isimlerinden biri olan Nubia, bir süredir sızıntılarını gördüğümüz RedMagic 8S Pro ve 8S Pro+ isimli yeni amiral gemisi oyun telefonlarını duyurdu. Hem güçlü donanımları hem de oyun severler için özel tasarımlarıyla dikkat çeken bu modeller, oyun telefonları alanında çıtayı yükseltiyor.

Öncelikle, RedMagic 8S Pro ve 8S Pro+’ın kalbinde Snapdragon 8 Gen 2 Advanced Edition işlemci bulunuyor. Bu yüksek performanslı işlemci, saatte 3.36GHz hıza kadar çıkabilme yeteneğine sahip. AnTuTu üzerinde 1713658 puan almayı başaran bu telefonlar, 24GB LPDDR5X RAM ve 1TB’a kadar UFS4.0 depolama alanıyla oyun severlerin beklentilerini karşılayacak düzeyde.

RedMagic 8S Pro ve 8S Pro+’nın öne çıkan bir diğer özelliği ise 6.8 inç boyutunda BOE OLED ekranı. Bu ekran, 120Hz yenileme hızına ve 1300 nit parlaklık değerine sahip. 1.48mm dar yan çerçeveler sayesinde %93.7 ekran gövde oranına ulaşıyor.

Redmagic 8S Pro’nun soğutma sistemi etkiliyor

Cihazın öne çıkan diğer bir özelliği ise ICE 12.0 adı verilen soğutma sistemi. Dahili fan, tam geçişli hava kanalı, 3D buz-seviye çift pompa, süper büyük VC sıvı soğutma, ekran altı grafen ve 10 katmanlı soğutma malzemeleri ile birlikte bu sistem, tüm cihazın yüzey sıcaklığını 17° C düşürmeyi başarıyor.

Oyun deneyimini zenginleştiren diğer bir unsur da “Red Core R2” adlı bağımsız oyun çipi. Bu çip, omuz tuşlarını geliştiren, titreşimleri arttıran, oyun aydınlatma efektlerini belirleyen ve ses efektlerini iyileştiren birçok özellik sunuyor. Bunun yanı sıra, cihaz 520Hz dokunma örnekleme omuz tetikleyicileri, X ekseni lineer motor ve 1115K+1216 ultra-lineer stereo hoparlörlerle donatılmış.

Kamera tarafında, 50MP’lik Samsung GN5 sensörlü ana kamera ve OmniVision alt ekran ön kamera bulunuyor. RedMagic 8S Pro modeli, 6000mAh batarya ve 80W hızlı şarj desteği sunarken, RedMagic 8S Pro+ modeli 5000mAh batarya ve 165W hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Dikkat çeken bir diğer model ise RedMagic 8S Pro+ Bumblebee Super Warriors Collectors Edition. Bu özel versiyon, Transformers-Bumblebee’ye göre özelleştirilmiş ve 165W gallium nitride şarj cihazı Bumblebee özelleştirilmiş versiyon, Bumblebee Özel rozetler, Transformers özel kart rozetleri, özelleştirilmiş Bumblebee hızlı şarj veri kablosu, manyetik oyun koruma kılıfı, radyatör 4 manyetik emiş Bumblebee Edition ve Bumblebee özelleştirilmiş tema gibi bir dizi özel aksesuarla birlikte geliyor.

RedMagic 8S Pro ve 8S Pro+ modelleri, bugünden itibaren siparişe açıldı ve 11 Temmuz’da Çin’de satışa sunulacak. Bumblebee versiyonu ise Ağustos başında satışa çıkacak. Nubia, RedMagic 8S Pro’nun küresel versiyonunu 18 Temmuz’da tanıtacak. Ön satışları 25 Temmuz’da, satışları ise 27 Temmuz’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER