Manşetler

Nubia Red Magic Mars oyun telefonu 10 GB RAM ile geliyor

nubia red magic mars

Mobil oyun ekosisteminde cihazdan yüksek grafik performansı isteyen oyunların sayısı her geçen gün artıyor. Bu artışa paralel olarak, akıllı oyun telefonu pazarı da genişlemeyi sürdürüyor. Bu pazarın en yeni üyelerinden birisi de Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 10 GB RAM ile gelen Nubia Red Magic Mars oldu.

ZTE‘nin alt markası Nubia, nisan ayında Red Magic modelini tanıtmıştı. Söz konusu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti bulunuyordu. Red Magic Mars ise daha uzun oyun seanslarında oyuncuların işini kolaylaştıracak özellikler barındırıyor. Buharlı soğutma sistemiyle telefonların aşırı ısınmasını engelleyen Nubia, oyundaki aksiyonu daha iyi yaşatmak adına da motor tabanlı bir ses sistemi ve RGB ışık şeridi de sunuyor.

Cihazdaki kapasitif omuz butonları, oyunlarda kontrol için ekstra seçenekler sunuyor. Ancak oyuncular diledikleri takdirde 6 inç büyüklüğündeki 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü ekranın iki tarafına joystick de ekleyebiliyor. Stereo hoparlöre sahip telefonda oyuncuların yararlanmayı isteyebilecekleri bir ses değiştirici de mevcut. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3800 mAh kapasiteli pili sağlıyor.

Nubia Red Magic Mars, 16 megapiksel çözünürlüklü arka ve 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera taşıyor. Akıllı telefon ismine uygun olarak kırmızı renkte gelse de, dileyen kullanıcılar için siyah renk seçeneği de mevcut. Red Magic Mars, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ve 10 GB RAM ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle Çin’de 7 Aralık’ta satışa sunulacak. 10 GB RAM ve 256 GB depolama alanı isteyenlerin 3999 yuan (2987 TL) ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER