Teknoloji

Nubia Red Magic 8S Pro dünyaya açılıyor

nubia redmagic 8s pro

Geçtiğimiz hafta içinde tanıtılan Nubia Red Magic 8S Pro, şu an için sadece Çin’de satılıyor. Ancak önümüzdeki hafta itibarıyla bu durum değişecek. Akıllı telefon 18 Temmuz’da Türkiye saatiyle 09.00’da başlayacak etkinlikle dünyaya açılacak.

Red Magic 8S Pro ile birlikte telefonun Pro+ versiyonu da tanıtılmıştı. Ancak etkinlik sayfasında bu modelden bahsedilmiyor. Bu da Çin dışında sadece Red Magic 8S Pro’nun satılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Red Magic 8S Pro’nun kalbinde Nubia’nın “Snapdragon 8 Gen 2’nin en önde gelen sürümü” olarak adlandırdığı işlemci bulunuyor. Bunun nedeni standart Snapdragon 8 Gen 2’de 3.2 GHz olan ana çekirdeğin hızının 3.36 GHz’a çıkması. 12 GB RAM, 512 GB depolama alanı, Android 13 ve Redmagic OS 8 kullanıcı arayüzü de kullanıcıları bekleyenler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda 6.8 inç büyüklüğünde 120 Hz ekran mevcut. Parmak izi tarayıcısını da barındıran bu ekran, Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor. 16 megapiksel ön kamera da yine ekran içine yerleştirilmiş.

Nubia Red Magic 8S Pro’da 6000 mAh pil mevcut

Nubia Red Magic 8S Pro’da 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W kablolu şarj desteğine sahip 6000 mAh pil veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER