Teknoloji

Nubia Red Magic 8 Pro 165W hızlı şarj desteği sunacak

nubia red magic 8 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nubia Red Magic 8 Pro adını taşıması beklenen yeni bir akıllı oyun telefonu üzerinde çalışıyor. Bu akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması bekleniyor. Geliştirilmiş ekran içi kamera, daha hızlı kablolu şarj ve daha büyük pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Yeni akıllı telefonun selefi Nubia Red Magic 7S Pro’ya kıyasla daha kısa, daha ince ve daha dar olacağı söyleniyor. Ancak bu küçülmenin telefonun ekranının etkilemeyeceği belirtiliyor. Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefon selefi gibi 6.8 inç büyüklüğünde düz bir OLED ekranla gelecek.

Ön kameranın 16 megapiksel çözünürlüğünün değişmesi beklenmiyor. Ancak ekranın değişmesine paralel olarak bu kameranın da daha iyi görüntüler sunacağı söyleniyor. 50, 8 ve 2 megapiksellik arka kameralarda da herhangi bir değişimin olmasına ihtimal verilmiyor.

Nubia Red Magic 8 Pro iki farklı pil seçeceğiyle gelecek

Akıllı telefon için 5000 ve 6000 mAh olmak üzere iki pil seçeneği sunulacağı söyleniyor. 165W hızlı şarj desteğinin 5000 mAh kapasiteli pile sahip versiyonda mevcut olması bekleniyor. Bu versiyon Çin’in 3C sertifika kurulu tarafından onaylandığını belirtmekte fayda var.

Nubia Red Magic 8 Pro’nun 165W şarj destekli versiyonunun sadece Çin’de satılacağı konuşuluyor. Telefonun uluslararası pazara farklı bir isimle açılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER