Teknoloji

Nubia Red Magic 7’nin tanıtım tarihi için açıklama geldi

zte nubia redmagic 6s pro 7

ZTE’nin alt markası Nubia, 2022’yi güçlü bir şekilde geçirmek için hazırlıklarına devam ediyor. Şirketin Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, bu yıl kullanıcılarla buluşacak ürünler arasında Red Magic metaverse’ine bağlanacak sanal gerçeklik başlığı, kablosuz ağ yönlendiricisi, oyun monitörü ve Nubia Red Magic 7 akıllı telefon bulunuyor.

Red Magic 7, Nubia’nın 2022’de piyasaya çıkaracağı ilk ürünlerden biri olacak. Akıllı telefonun şubat ayında resmiyet kazanacağı belirtilse de, bunun için kesin bir tarih verilmedi.

Nubia bu yıl tanıtacağı diğer ürünlerin özelliklerinin detaylarını da henüz paylaşmadı. Şirketin ürün haritasıyla ilgili yeni bilgileri önümüzdeki dönemde sosyal medya hesapları aracılığıyla vermesi bekleniyor.

Sızıntılara göre, Nubia Red Magic 7 tasarım bakımından selefine benzeyecek. Tetik şeklinde sensör tuşlarıyla gelmesi beklenen telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yenileme hızı 165 Hz olan ekran da telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER