Teknoloji

Nubia Red Magic 7 serisinin özellikleri paylaşımlarla netleşiyor

redmagic 6 series tencent edition

Nubia Red Magic 7 serisi 17 Şubat’ta tanıtılacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Nubia’dan yeni oyun telefonu için paylaşımlar geliyor. Bu paylaşımlardan biri, telefonda Red Core No. 1 adını taşıyan özel bir oyun işlemcisinin bulunacağını gösteriyor. Paylaşıma göre, bu işlemci ses, ışık, titreşim ve dokunma algılama gibi görevlerden sorumlu olacak.

Yeni paylaşımlar telefonun sıcaklık tahliye sistemiyle ilgili fikir edinmeyi sağlıyor. Hem afişlerde hem de telefonun parçalara ayrılma videosunda çok katmanlı soğutma sistemi öne çıkıyor. Dakikada 20 bin devir yapan aktif soğutma fanı, hava basıncını ve akışını kuvvetlendiriyor. Sistem, Red Magic 6 serisindekine kıyasla daha yavaş çalışıyor.

Telefonun buhar çemberi soğutma levhasının kapladığı alan da bir önceki modele göre yüzde 30 oranında arttı. Nubia telefon için aktif soğutma yapan özel bir kılıf da sunacak. Red Magic 7, ön kamerası ekranın altına yerleştirilecek ilk oyun telefonu olacak.

Red Magic 7, Geekbench’in benchmark testinden geçti. Akıllı telefon, Wi-Fi Alliance tarafından da onaylandı. Benchmark testinin sonucu, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. 16 GB RAM ve Android 12 de benchmark testinin gösterdikleri arasında yer alıyor.

nubia red magic 7Nubia Red Magic 7 testten tek çekirdek performansıyla 1264, çok çekirdek performansıyla da 3744 puan alıyor. Wi-Fi Alliance sertifikası ise çift bant Wi-Fi desteğini ve Android 12’nin varlığını doğruluyor.

İLGİLİ HABERLER