Teknoloji

Nubia Red Magic 7 Pro küçük bir değişiklikle dünyaya açılıyor

nubia red magic 7 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nubia Red Magic 7 ve 7 Pro geçtiğimiz şubat ayında tanıtılmıştı. Red Magic 7 tanıtımdan kısa bir süre sonra dünya genelinde satışa sunulmuştu. Şimdi de ön kamerası ekranın içine yerleştirilen Red Magic 7 Pro dünyaya açılıyor.

Red Magic 7 Pro’nun odak noktasında yüksek performans ve tabii ki üst sınıf oyun deneyimi bulunuyor. Akıllı telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye 16 GB RAM eşlik ediyor.

Red Core 1 adını taşıyan özel oyun işlemcisi ise ses, RGB aydınlatma ve dokunsal geri bildirim gibi özelliklerden sorumlu. Böylelikle ana işlemcinin doğrudan oyun deneyimine odaklanması mümkün hâle geliyor.

Red Magic 7 Pro’da dokuz farklı katmana yayılan ısı tahliye materyalleri bulunuyor. Buna ek olarak, dakikada 20 bin devir yapabilen ancak aynı zamanda da son derece sessiz çalışan bir “turbofan” da telefonda mevcut.

Red Magic 7 Pro’nun 256 GB versiyonu ABD’de 799 dolar, Avrupa’da ise 799 avro karşılığında satılacak. 512 GB versiyonun ise ABD’deki fiyat etiketinde 899 dolar, Avrupa’daki fiyat etiketinde ise 899 avro yazacak.

Red Magic 7 Pro Avrupa ve Kuzey Amerika’nın yanı sıra Asya-Pasifik bölgesinde, Orta Doğu’da ve Latin Amerika’da da satılacak.

Nubia Red Magic 7 Pro, Çin dışına küçük bir değişiklikle açılıyor. 5000 mAh kapasiteli pil değişmese de, 135W olan şarj hızı 65W seviyesine iniyor.

İLGİLİ HABERLER