Teknoloji

Nubia Red Magic 5S akıllı oyun telefonu tanıtıldı

nubia red magic 5s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Temmuz ayı akıllı oyun telefonu pazarı açısından oldukça hareketli geçiyor. Lenovo ve Asus’un yeni cihazlarını tanıtmasından kısa bir süre sonra ZTE’nin alt markası Nubia da Red Magic 5S adını taşıyan yeni akıllı oyun telefonunu gözler önüne çıkardı. Red Magic 5G‘nin farklı bir versiyonu olan 5S, hem içten hem de dıştan soğutma seçenekleri barındırmasıyla dikkat çekiyor.

Red Magic 5S, iki noktada 5G’den ayrışıyor. Bunlardan ilki maksimum RAM kapasitesi seçeneğinin 16 GB olması. Böylelikle oyun ve diğer işler için biraz daha yüksek performans isteyenlere bir alternatif sunuluyor.

Diğer fark ise telefonun soğutma sistemiyle ilgili. Geliştirilmiş soğutma sisteminde telefonun arka panelinde bakır folyo ve gümüş kullanılıyor. Buna ek olarak, 5G’nin kıyasla yüzde 56 oranında daha büyük olduğu belirtilen bir hava borusu yer alıyor.

Bunların dışında Red Magic 5S ile 5G arasında bir fark bulunmuyor. 5G’nin güçlü fanı, 64 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamerası ve Qualcomm Snapdragon 865 işlemci Red Magic 5S’te de mevcut.

Nubia Red Magic 5S için telefonun soğutmasına yardımcı olacak iki aksesuar da sunuyor. Bunlardan biri, “Ice Wind Radiator Box Pro” isimli harici fan sistemi. Telefonun arkasına tutturulan bu fan, ihtiyaç duyduğu enerjiyi ayrı bir USB-C kablosuyla alıyor. İkinci seçenkte ise bu harici fanın yanında telefonun kenarlarına tutturulan oyun kumandaları, arka panel kılıfı ve ekran koruyucusu bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER