Teknoloji

Nubia Flip’in Avrupa tanıtım tarihi belli oldu

nubia flip 5g

ZTE’nin çatısı altındaki markalardan biri olan Nubia, Nubia Flip adını taşıyan ilk katlanabilir telefonunu 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında tanıtmıştı. Nubia Flip’in Avrupa’daki lansman tarihi de sonunda belli oldu.

Katlanabilir telefon, Avrupa’da 9 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Bunun için Türkiye saatiyle 14.00’de başlayacak bir etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinlik için oluşturulan web sayfasına kayıt yapıldığında ise kullanıcılara 15 avroluk bir indirim kuponu sunuluyor. Kayıt yaptıranlar telefona ücretsiz sahip olmak için de bir çekilişe dahil ediliyor.

Nubia Flip hangi özelliklerle geliyor?

Nubia’nın ilk katlanabilir telefonunda 6.9 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekran bulunuyor. Kapakta ise 1.43 inç büyüklüğünde yuvarlak bir ekran kullanıcıları bekliyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun depolama alanı ise 128 GB. 50 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Nubia Flip’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4310 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil, 33W şarj desteğine sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER