Teknoloji

Nuance Dragon Anywhere ile mobil cihazda dikteyi üst seviyeye taşıyacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nuance-dragon-anywhere-190815

Siri’nin teknolojisini sağladığı geniş bir kesim tarafından iddia edilen Nuance, popüler Dragon dikte uygulamasının yeni ve bulut destekli mobil versiyonunu duyurdu. Dragon Anywhere adını taşıyan bu uygulama sürekli dikte, çeşitli bulut servisleriyle eşzamanlama ve telefon, tablet, masaüstü bilgisayar arasında eşzamanlama gibi özellikler sunuyor.

Dragon Anywhere sürekli dikte özelliği sunuyor, böylelikle siz söyleyinceye kadar dikte veya komut dinleme işlevlerini sürdürüyor. Ayrıca uygulama sizin nasıl konuştuğunuzu sürekli öğrenerek doğruluğunu artırıyor. Dikte komutlarına ek olarak, Dragon Anywhere uygulamasının e-posta gönderme, mevcut dokümanı paylaşma ve mikrofonu kapatma gibi çeşitli işlev komutları da var.

 

Dragon Anywhere ile çeşitli bulut servislerini kullanmak, bu uygulamadan yararlanırken herhangi bir doküman üzerinde çalışmak mümkün. Buna ek olarak Dragon Anywhere yakında çıkacak Dragon masaüstü uygulamalarıyla da eşzamanlamayı sürdürecek, böylelikle telefon, tablet, PC veya Mac’te özelleştirilmiş kelimeler gibi unsurlara her zaman erişim imkanı bulunacak.

Dragon Anywhere abonelik bazlı bir uygulama, ne var ki Nuance fiyatlandırmayla ilgili detayları henüz açıklamadı. iPhone ve iPad için Dragon Anywhere sonbaharda yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER