Teknoloji

Nozomi’nin kardeşi olduğu düşünülen Sony Ericsson Xperia LT28at’nin detayları ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson’un bir süredir fotoğrafları internete sızan devasa ekranlı telefonu LT26i, nam-ı diğer Nozomi‘nin kardeşi olarak nitelendirilen LT28at’nin detayları Bluetooth Special Interest Group (SIG) veritabanı sayesinde internete sızdı. Görünüşe göre bu cihaz ABD ve Çin’de çalışacak şekilde tasarlanmış. Xperia süper telefonu olarak nitelendirilen bu cihaz LTE ve HSPA mobil bağlantı desteğinin yanı sıra Çin’deki şebekelerde çalışacak şekilde TD-SCDMA desteği de barındırıyor.

LT28at’nin 4.55 inç’lik, 720p Reality Display ekranına 13 megapiksellik arkadan aydınlatmalı sensörlü, LED flaşlı ve 720p video kayıt yetenekli kamera eşlik edecek. Önde yer alan ikinci kamera, çift mikrofon, 2.4 GHz ve 5 GHz’te çalışabilen 802.11n Wi-Fi ve Bluetooth 2.1 desteği de LT28at’de yer alacaklar arasında bulunuyor. Bu telefonun önümüzdeki ay içinde Kuzey Amerika’da piyasaya çıkması bekleniyor.

LT28at’nin CES 2012’de tanıtılması bekleniyor. Acaba bu telefonun ülkemizde de çalışacak bir GSM versiyonu da LT26i adıyla tanıtılır mı? Cevabını merakla beklediğimiz soru bu.

İlgili – Bluetooth SIG
İlgili – Xperia Blog

İLGİLİ HABERLER