Eğlence

Nova Norda’nın iPhone 12 Pro ile çektiği video klip yayında

nova norda iphone 12 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nova Norda, denizin iyodunu ve güneşin sıcaklığını hissettiren yeni klibini iPhone 12 Pro ile çekti. Sanatçı yeni klibi için, “Son zamanlarda çokça ihtiyaç duyduğum o pozitif, umutlu ve keyifli duyguları anlatmaya çalıştım bu parçada.” dedi. “Yayınlandığı günden bu yana geldiği noktayı görmek benim için çok heyecan verici.”

iPhone 12 Pro ile çektiği ve iPad Pro’da kendi başına düzenlediği klibi için “Adeta bütün kariyerimi bu ekosistemde halledebiliyorum, bundan sonra bu şekilde devam edeceğim galiba.” yorumunu yapan Nova Norda, “Doya Doya, korkusuzca sevmek üzerine bir parça.” dedi. Ve şarkının ruhuna çok yakışan yaz sıcaklığında bir de klip çekti.

Kreatif süreçte her şeyin içinde olmayı seven bir müzisyen olan Nova Norda fotoğrafından müzik prodüksiyonuna, klibinden konserine her alana karşı büyük bir ilgi duyduğunu dile getiriyor ve teknolojinin geldiği bu noktanın, her alanda kendisine erişim sağlıyor olmasının kendisine büyük bir özgürlük sunduğunu söylüyor.

Nova Norda’nın her zamanki gibi Garageband’de yaptığını söylediği parçanın prodüktörlüğün Ufuk Kevser üstlendi, kapak fotoğrafı ise Burcu Karademir imzasını taşıyor.

Norda, “Klibi yakın arkadaşımla beraber iPhone 12 Pro ile çektik, kurguyu ise iPad Pro’da LumaFusion’da yapmam yetti de arttı bile! Acayip rahat bir kullanıcı deneyimi sunması benim için büyük kolaylık yarattı. Tıpkı bunun gibi, ilk iPad’imi aldıktan sonra Garageband’in çok rahat bir kullanıcı deneyimi sunması resmen kariyerimi müzik üzerine kurmama kadar gitmişti. LumaFusion bana o günlerimi hatırlattı. Yıllardır ekipmanıma hiçbir ekleme yapmadım, sadece bir iPad ile bütün prodüksiyonumu tasarlayabiliyor, klibimi yayına hazırlıyor, kariyerimi planlayabiliyorum. Bence bu teknolojinin geldiği müthiş bir nokta.” ifadeleriyle Apple ürünlerinin yaratıcı süreçlerdeki etkilerine vurgu yapıyor.

Nova Norda “Kreatif süreçte her şeyin içinde olmayı seven bir müzisyenim. Fotoğrafından müzik prodüksiyonuna, klibinden konserine her alana karşı büyük bir ilgi duyuyorum. Teknolojinin geldiği bu noktanın, her alanda bana erişim sağlıyor olması bana büyük bir özgürlük sunuyor. Yaratıcı anlamda sürekli kendimi gerçekleştirmekte olduğumu hissediyorum.” diyerek teknolojinin getirdiği yararları da özetliyor.

Video klibi bu bağlantıyı takip ederek izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER