Teknoloji

50 milyon dolar yatırım alan Nothing’e bir destek de Qualcomm’dan

nothing qualcomm

OnePlus’ın kurucularından Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, faaliyetlerine bu yıl başlamış ve ilk ürününü de yaz aylarında çıkarmıştı. Nothing şimdi de Qualcomm ile iş birliğine gittiğini ve farklı yatırımcılardan toplam 50 milyon dolar kaynak sağladığını açıkladı.

Nothing’in Qualcomm ile iş birliğinin getirilerini tahmin etmek pek zor değil. Qualcomm’un kullanım alanı bir hayli geniş olan Snapdragon platformunu yakında Nothing’in cihazlarında görmek de mümkün olacak. Bunun daha güçlü bağlantı seçeneklerinin önünü açtığı rahatlıkla söylenebilir.

50 milyon dolarlık bir yatırım turunun tamamlanması ise Nothing’in potansiyeline olan inancı gösteriyor. Qualcomm’la iş birliğine gidilmesi ve 50 milyon dolarlık yatırım, Pei’nin Nothing’e biçtiği “meydan okuyan şirket” rolünün gerçeğe dönüşebileceğini gözler önüne seriyor.

Nothing, Qualcomm ile iş birliği ve 50 milyon dolarlık yatırımın yanı sıra iddiasını destekleyen başka bir duyuru da yaptı. Şirket, yaz aylarında piyasaya çıkan Ear 1 kulaklığının 100 bin satış rakamına ulaştığını da açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER