Teknoloji

Nothing Phone 2a’nın tanıtım tarihi belli oldu

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Resmi paylaşımların gelmeye başlamasının ardından akıllı telefonun tanıtım tarihi de açıklandı. Phone 2a, 5 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Nothing, akıllı telefonun ABD’de Geliştirici Programı kapsamında satılacağını da şimdiden duyurdu.

Phone 2a’nın özellikleri, tasarımı ve fiyatı gibi konular hakkında şu an için bilgi verilmiş değil. Bu bilgiler için 5 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor. Nothing’in geliştirici programının detayları da aynı etkinlikte paylaşılacak.

Geliştirici Programı, Nothing’in Phone 1’i ABD’de “Beta Üyeliği” kapsamında satmasına benzer bir uygulama gibi görünüyor. Söz konusu beta üyeliği için kullanıcıların 299 dolar ödemesi gerekmişti. Phone 2 ise ABD’de daha geleneksel bir yaklaşım çerçevesinde satılmıştı.

Nothing Phone 2a Avrupa’da 400 avronun altında bir fiyat karşılığında satılacak

Phone 2a’nın Avrupa’da 400 avronun altında bir fiyat karşılığında satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Nothing’in ABD’deki Geliştirici Programı için nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Phone 2a, büyük ihtimalle MediaTek Dimensity 7200 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Nothing’in MWC 2024 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte de Phone 2a hakkında bazı bilgiler vermesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER