Teknoloji

Nothing Phone (2a) Dimensity 7200 işlemciyle gelecek

nothing phone (2a)

Nothing’in ürün portföyüne Phone 2’ye kıyasla daha uygun fiyatlı bir telefon daha ekleyeceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Nothing Phone (2a) adını taşıyacağı söylenen bu akıllı telefonun aralık ayında tanıtılacağı iddia edilse de, artık 2024 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2024) kapsamında Barselona’da tanıtılacağı konuşuluyor. Phone (2a) hakkındaki sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor.

Söz konusu sızıntıların en yenisinde, telefona ait çizimleri gösteren bir video yer alıyor. Bu videoda telefonun kamera dizilimini görmek mümkün oluyor. Kamera yerleşiminin daha önce Nothing’in çıkardığı diğer telefonlarda görülenlere benzemediğini belirtmek gerekiyor. Bu farklılık, daha uygun fiyatlı Phone (2a)’nın daha kolay fark edilebilmesini sağlayabilir.

Arka panelde yine üç adet Glyph LED şerit bulunuyor. Bu şeritler Phone 2’dekine kıyasla daha küçük olsa da, orta segmentte konumlanan bir telefona bu şeritlerin eklenmesinin güzel olduğu söylenebilir. Telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 7200 işlemcinin olacağı ve ekran büyüklüğünün de 6.7 inç olacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

Nothing Phone (2a) hakkındaki yeni detaylar yakında gün yüzüne çıkabilir

Nothing Phone (2a)’nın göreceği ilgi, pek çok orta segment cihazda olduğu gibi, telefonun fiyatı ve özellikleri doğrultusunda şekillenecek. Sızıntıların ortaya çıkması, yakında telefon hakkında daha fazla detayla karşılaşmamızın muhtemel olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER