Teknoloji

Nothing CEO’sundan Phone 2a’nın işlemcisi için önemli açıklama

nothing phone 2a

Nothing Phone 2a, 5 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Nothing CEO’su Carl Pei’den önemli bir açıklama geldi. Pei, son birkaç haftadır çıkan dedikoduların aksine Dimensity 7200 işlemci taşımayacağını belirtti.

Nothing’in yeni akıllı telefonunda hangi işlemcinin kullanılacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bunu öğrenmek için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek. Phone 2a’nın işlemcisi, şirket tarafından bugün Türkiye saatiyle 13.00’da yapılacak bir paylaşımla duyurulacak.

H

Resmi açıklama için bekleyiş sürerken, bazı X kullanıcıları telefonda “Dimensity 7200 Ultra” veya başka bir özelleştirilmiş bir işlemcinin bulunacağını iddia ediyor. Nothing’in bu özelleştirilmiş işlemcisinin telefona ne gibi artılar getireceği konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil.

Nothing Phone 2a hangi özelliklerle gelecek?

Dedikodulara göre; Phone 2a, 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLD ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz olacak. Akıllı telefonun henüz duyurulmayan işlemcisine 8 veya 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı ise 128 veya 256 GB olacak. 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 45W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Phone 2a’nın 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun 349 avro, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonunun ise 399 avro karşılığında satılacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER