Teknoloji

Nothing Phone (2a) ChatGPT ile güçleniyor

nothing phone 2a chatgpt

Nothing Phone 2a, Nothing OS 2.5.5a güncellemesiyle ChatGPT entegrasyonuna kavuşuyor. Daha önceki modellerde olduğu gibi bu güncelleme, kullanıcıların yapay zekâ destekli asistanla daha kolay etkileşim kurmasını sağlıyor. Güncelleme, kamera ve pil optimizasyonları gibi birçok yenilik de sunuyor.

Nothing Phone (2a)’ya ChatGPT entegrasyonu ile gelenler

Yeni güncellemeyle birlikte, kullanıcılar Nothing X uygulamasındaki bir hareket seçeneği sayesinde ChatGPT ile sesli konuşma başlatabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar ana ekrandan yapay zekâ destekli sohbet botuna ulaşmayı sağlayan yeni ChatGPT widget’larından yararlanabiliyor. Bunun yanında, panoya ve ekran görüntüsü açılır penceresine eklenen yeni bir buton, içerikleri doğrudan yeni bir sohbete yapıştırmaya olanak tanıyor.

Güncelleme yalnızca ChatGPT entegrasyonu ile sınırlı değil. Nothing Phone 2a’nın geniş açılı ana kamerası artık optimize edilmiş renk tutarlılığı sunuyor. HDR sahnelerde iyileştirilmiş portre parlaklığı ve portre modundaki gürültü sorunlarının çözülmesi de güncellemeyle birlikte gelen önemli değişiklikler arasında.

Kamera uygulamasının açılış performansını iyileştirmek için Nothing, CPU zamanlama stratejilerini güncelledi. Diğer optimizasyonlar arasında, pil widget’ında daha iyi görsel pil seviyeleri, geliştirilmiş güç tasarrufu modu, artırılmış çağrı kararlılığı ve otomatik parlaklık ayarlarının geliştirilmesi bulunuyor. Tüm bu geliştirmeler, Nothing Phone 2a’da daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yeniliklerle dolu Nothing OS 2.5.5a güncellemesi, Nothing Phone (2a) kullanıcılarına yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT ile daha iyi bir etkileşim olanağı sağlıyor. Aynı zamanda kamera ve pil alanlarındaki geliştirmeler de kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırıyor.

İLGİLİ HABERLER