Teknoloji

Nothing Phone 2’nin üretim yeri belli oldu

nothing phone 2

Carl Pei’nin kurucusu olduğu Nothing, yakında yeni telefonunu tanıtacak. Nothing Phone 2 hakkında yapılan paylaşımlara da yenileri ekleniyor. Bunların en günceli, telefonun üretim yeriyle ilgili. Türkiye’de kısa süre önce satışa sunulan Nothing Phone 1‘i Çin’de üreten şirket, Phone 2’yi ise Hindistan’da üretecek.

Nothing’in yeni akıllı telefonunda öncelik verdiği konulardan biri, telefonun üretim sürecinin çevre etkisini azaltmak. Geri dönüştürülmüş materyaller kullanan şirket, üretilen her bir telefon için hedeflenen karbondioksit salınımı miktarını 53,45 kilograma çekmeyi hedefliyor. Bunun Phone 1’e kıyasla 5 kilogram daha az olduğunu belirtmekte fayda var.

Nothing yeni akıllı telefonunun Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ve 4700 mAh pille geleceğini daha önce açıklamıştı. 6.7 inç ekran da telefonun bilinen özellikleri arasında yer alıyor. Nothing yeni telefonu için üç yıl boyunca yazılım güncellemesi sözünü de şimdiden veriyor.

Nothing Phone 2 temmuz ayında resmiyet kazanacak

Nothing Phone 2, selefine kıyasla daha fazla yerde satışa sunulacak. Şirket bu telefonu ABD’de de piyasaya sürecek. Nothing’in yeni telefonu temmuz ayında resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER