Teknoloji

Nothing Phone 2’nin tanıtımı için takvim işlemeye başladı

nothing phone 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nothing Phone 2’nin varlığı daha önce Nothing yöneticilerinden gelen açıklamalarla doğrulanmıştı. Akıllı telefonun resmi çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmese de, işaretler görülüyor. Bu işaretlerin en yenisini Hindistan Standartlar Bürosu verdi.

Akıllı telefon, Hindistan Standartlar Bürosu tarafından “AIN065” model numarasıyla testten geçirildi. Bu testin yapılması, telefonun ülkede piyasaya çıkması için gerekli aşamalardan birinin tamamlandığı anlamına geliyor.

Ancak bunu telefonun her an piyasaya çıkabileceği şeklinde yorumlamamak gerekiyor. Phone 2’nin duyurulmasından önce hâlâ onay süreçlerin tamamlanmasının gerektiği ve telefonun resmi duyurusunun 2023’ün üçüncü çeyreğini bulabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla telefonla tanışmaya hâlâ hatırı sayılır bir sürenin olduğu söylenebilir.

Nothing Phone 2 Snapdragon 8 Serisi işlemciyle gelecek

Akıllı telefonun hangi özelliklere sahip olacağı şu an için netleşmiş değil. Phone 2’nin Snapdragon 8 Serisi bir işlemciyle geleceği şimdiden biliniyor. Bunun Snapdragon 8 Gen 2 mi, yoksa Snapdragon 8 Plus Gen 1 mi olacağı belirsizliğini koruyor.

Nothing Phone 2 hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde hem resmi paylaşımlar hem de sızıntılar sayesinde telefonla ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER