Teknoloji

Nothing Phone 1 için Lite versiyon iddiası

nothing phone 2

Nothing Phone 1 geçtiğimiz ay kullanıcılarla buluşmuştu. Şirketin sıradaki hamlesinin Nothing Phone 2 olacağı düşünülse de, farklı bir seçenek de ihtimaller arasında yer alıyor. İddiaya göre, Nothing Phone 1 Lite modeli için hazırlıklar başlamış durumda.

Bu telefonun Nothing Phone 1 ile hemen hemen aynı cihaz olacağı söyleniyor. Lite versiyonda arka panelde LED aydınlatma bulunmamasının ve kablosuz şarj desteği sunulmamasının iki cihaz arasındaki en önemli farklar olacağı belirtiliyor. 33W şarj desteğinde değişiklik beklenmezken, Lite versiyonun kutusundan 42W şarj adaptörüyle çıkacağı söyleniyor.

Nothing şu an için Lite versiyonu yalanlasa da, bu cihaza dair iddiaların kuvvetli olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu versiyon doğal olarak standart Nothing Phone 1’den daha uygun bir fiyat karşılığında satılacak. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip modelinin Hindistan’da 24999 rupi (5709 TL) karşılığında satılacağı belirtiliyor. Nothing Phone 1’in 8 GB RAM’e sahip baz modeli Hindistan’da 32999 rupi (7536 TL) karşılığında satılıyor.

Nothing Phone 1 Lite için öne sürülen bir diğer iddiaysa telefonun 5000 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağı. Nothing’in LED ışıkları çıkarmasıyla elde ettiği ekstra alan sayesinde pil kapasitesini artıracağı öne sürülüyor. Tüm bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER