Teknoloji

Nothing Phone 1 ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı

nothing phone 1

OnePlus’ın kurucularından Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing Phone 1, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefonla ilgili pek çok bilgi paylaşılmıştı. Bu paylaşımlara şimdi de akıllı telefonla çekilen fotoğraflar eklendi.

6.6 inç büyüklüğünde 120 Hz 1080p OLED ekrana sahip telefonda Qualcomm Snapdragon 778G+ işlemci olduğu biliniyor. Akıllı telefonun arkasında ise 50 megapiksel ana kameraya 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Bir akıllı telefondaki kamera sayısından ziyade kameraların kalitesinin önemli olduğunu söyleyen Carl Pei, şu ifadeleri kullandı: “Phone 1’de iki arka kamera var. İki süper kamera. Dört adet ortalama kamera değil. Ana kameramızda 50 megapiksel Sony IMX766 sensör kullandık. Böylelikle her zaman olağanüstü fotoğraflar çekmeniz mümkün olacak. 10-bit renk desteğini ise amiral gemisi telefonlardan aldık ve videolara verdik. Bu çektiğiniz her videoda 1 milyar rengi yakalayabileceğiniz anlamına geliyor. Daha pürüzsüz gradyanlar ve yaşama yakın bir gerçekçilik göreceksiniz. Çifte optik görüntü ve elektronik görüntü sabitleme de telefonda mevcut olacak.”

Carl Pei’nin iddialarını desteklemek için Nothing Phone 1 ile çekilen fotoğraflar şirketin Twitter hesabında ve resmi blogunda paylaşıldı. Londra’da çekildiği anlaşılan fotoğraflar arasında tamamen karanlık havada çekilmiş karelerin olmaması dikkat çekiyor. Bu tarz örnekleri yarınki tanıtım etkinliğinde görmek sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER