Teknoloji

Nothing Phone 1 için ön sipariş dönemi başladı

nothing phone 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nothing Phone 1 gelecek ay resmiyet kazanacak. Ancak bu telefona sahip olmak isteyenler için ön sipariş dönemi bugün (24 Haziran) itibarıyla başladı. Akıllı telefon için özel bir davetiye koduyla ön sipariş rezervasyonu yaptırılabiliyor.

Bu özel topluluğun üyeleri, 48 saat boyunca kodlarıyla ön sipariş rezervasyonu yapabilecek. Rezervasyon için 20 pound ödemek gerekecek. Telefonu satın almaktan vazgeçenlere bu para iade edilmeyecek. Nihai sipariş ise tanıtım etkinliğinin gerçekleştirileceği 12 Temmuz’da verilecek. Bekleme listesindeki diğer kişilere de davetiyeler gruplar hâlinde dağıtılacak.

20 pound depozito ücreti telefonun toplam ücretinden düşülecek. Buna ek olarak, kullanıcılara aksesuarlar için harcayabilecekleri 20 pound değerinde bir hediye çeki de armağan edilecek. Bu noktada telefonun fiyatının henüz açıklanmadığını hatırlatmakta fayda var.

Nothing Phone 1 için uygulanan satış stratejisi kulağa yabancı gelmiyor. Daha önce OnePlus da telefonlarını benzer stratejilerle satışa sunmuştu. Nothing’in kurucusunun eski OnePlus CEO’su Carl Pei olduğunu düşününce bu benzerlik daha anlaşılır hâle geliyor.

İLGİLİ HABERLER