Teknoloji

Nothing Phone 1 ekran içi parmak izi tarayıcısıyla gelecek

nothing phone 1

Nothing tarafından YouTube’da paylaşılan bir video, yakında resmiyet kazanacak olan Nothing Phone 1’e daha yakından bakmayı sağlıyor. Bu videoda telefonun montaj hattını görmek, tasarım ve geliştirme süreci hakkında bilgi edinmek, Qualcomm’dan gelen görüşleri duymak mümkün oluyor.

Videoda 4:18’de ekran paneline bakıldığında panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı açıkça fark ediliyor. Buna ek olarak, Nothing’in TikTok kanalında yapılan paylaşımda parmak izi tarayıcısı çalışırken görülüyor.

OnePlus’ın kurucularından biri olan Carl Pei’nin yeni şirketi olan Nothing, Phone 1 ile akıllı telefon pazarına da adım atmış olacak. Akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 778G+ işlemci, 6.55 inç 120 Hz OLED ekranla gelecek. Telefonda “Glyph” olarak adlandırılan özel bir LED dizilimi de mevcut olacak. Bu dizilim farklı bildirimler için yanıp sönebilecek ve kişiselleştirilebilecek.

Nothing Phone 1 Avrupa, Avustralya, Asya ve Orta Doğu’da satılacak. Akıllı telefonun Avrupa fiyatının 470 avro olması bekleniyor. Ön siparişe çıkan telefon, 12 Temmuz’dan sonra kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER