Teknoloji

Nothing Phone 1’in ekran özellikleri ortaya çıktı

nothing phone 1

Nothing’in Nothing Phone 1 adıyla anılan bir telefon üstünde çalıştığı biliniyor. Akıllı telefon hakkındaki sızıntı ve paylaşımlar da bir süredir devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi, hem telefonun ekran özelliklerine ışık tutuyor hem de ekranın nasıl görüneceği konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

TechDroider isimli Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefonda 6.55 inç büyüklüğünde bir OLED ekran bulunacak. Full HD+ çözünürlük sunan bu ekran hem düz olacak hem de alt çerçevesi fazla büyük olmayacak. Paylaşılan görselde görülen ön panel ise piyasadaki diğer Android telefonların ekranlarına bir hayli benziyor. Ekranın orta üst kısmında kameranın yerleştirildiği yuvarlak delik de göze çarpıyor.

TechDroider’ın paylaşımında başka bir detay görmek mümkün olmuyor. Ancak daha önceki sızıntılar ve Nothing tarafından yapılan paylaşımlar, telefonun içini gösteren şeffaf bir kasaya sahip olabileceğinin işaretini vermişti. Şirket çerçevede geri dönüştürülmüş alüminyumun kullanılacağını doğrulamıştı.

Nothing’in telefon için Qualcomm ile iş birliği yaptığı da biliniyor. Ancak telefonda Snapdragon 7 Gen 1’in mi yoksa Snapdragon 8 Gen 1’in mi kullanılacağı konusunda net bir bilgi verilmiş değil. Kablosuz şarj desteği ve Nothing OS kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Nothing Phone 1 tanıtım tarihi için henüz beklenen açıklama gelmiş değil. İşaret edilen tarih 21 Temmuz olsa da, kesin bilgi için bir süre daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER