Teknoloji

Nothing Phone 1 ilk etapta davetiye sistemiyle satılacak

nothing phone 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nothing’in CEO’su Carl Pei, OnePlus’ın da kurucularından biriydi. Dolayısıyla iki şirket arasında, özellikle pazarlama tarafında büyük benzerlikler bulunuyor. Gelecek ay tanıtılacak Nothing Phone 1 için de OnePlus’ın eski zamanlarını hatırlatan bir tanıtım kampanyası yürütülüyor.

Nothing bir süredir düzenli olarak ilk telefonuyla ilgili bilgiler paylaşıyor. Böylelikle telefon sürekli olarak haberlerde kendisine yer buluyor. OnePlus’tan ilham almayı burada bırakmayan Nothing, ilk akıllı telefonunun bir süre için sadece davetiye sistemiyle satılacağını açıkladı.

OnePlus’ın ilk telefonu OnePlus One da davetiye sistemiyle satışa sunulmuş ve bu da telefonun daha çok konuşulmasına vesile olmuştu. Dolayısıyla Carl Pei’nin başarısı kanıtlanmış bir formülü tekrar uygulamak istemesine pek şaşırmamak gerekiyor.

Nothing davetiye sistemiyle ilgili duyuruyu yukarıda izleyebileceğiniz videoda yaptı. Söz konusu videoda telefonun tasarımı ve üretim sürecine dair detaylı bilgiler de paylaşılıyor. Şirket telefonda geri dönüştürülmüş alüminyum kullanıldığının da altını çiziyor.

Davetiye sistemi sayesinde Nothing Phone 1 satışlarının daha hızlı yapılması muhtemel görünüyor. Böylelikle irketin telefonların sevkiyatına başlaması için çok sayıda cihaz üretmesi gerekmeyecek.

İLGİLİ HABERLER