Teknoloji

Nothing Phone 1 için Android 13 ve Nothing OS 1.5 beta sürümünün dağıtımı başladı

nothing phone 1

Nothing aralık ayının ilk günüyle birlikte Android 13 tabanlı Nothing OS 1.5 sürümünün açık betası için kayıt almaya başlamıştı. Şirket, Nothing Phone 1 sahiplerinin 2022 bitmeden Android 13’ün tam sürümüyle buluşmayacağının altını ise daha önce net şekilde çizmişti.

Şirket beta sürümüne kaydolan kullanıcıları için Android 13 dağıtımına başladı. Nothing OS 1.5 yeni bir hava durumu ve yeni Nothing UI arayüzüyle birlikte geliyor. Uygulama yükleme hızında yüzde 50’ye varan artış, daha fazla renk şeması, yeni QR kod okuyucusu, yeni pano araçları ve yenilenen Medya Kontrol görünümü de kullanıcıları bekleyenler arasında yer alıyor.

Nothing’in sunduğu yeni özellikler bunlarla sınırlı kalmıyor. Aktif arka plan uygulamalarının bildirim alanı üzerinden kapatılabilmesi, arka plan belleğinin artırılması, yeni bir kendi kendine onarım özelliği, iyileştirilmiş hızlı ayarlar gibi yenilikler de Nothing OS 1.5 ile kullanıcılara sunulacak.

Nothing Phone 1 sahiplerinin tam sürüm için biraz daha beklemesi gerekiyor

Bütün bunlar Android 13 ile birlikte Nothing kullanıcılarının karşısına çıkacak. Android 13 ile yeni fotoğraf seçicisi, yeni bildirim izin ekranı, yeni medya izinleri ve farklı uygulamaları farklı dillerde kullanabilme desteği gibi yenilikler bulunuyor.

Nothing Phone 1 sahipleri 2023’ün başlarında Android 13 ve Nothing OS 1.5’in nihai sürümünü cihazlarına yükleyebilecek.

İLGİLİ HABERLER