Teknoloji

Nothing Phone 1 45W şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak

nothing phone 1

Nothing’in ilk akıllı telefonu Nothing Phone 1, 12 Temmuz’da Londra’da gözler önüne çıkacak. Etkinlik için geri sayım devam ederken, telefonun özellikleri de netleşiyor. Yeni bir sertifika, telefonun 45W hızlı şarj desteğiyle geleceğini gösteriyor.

Bu sertifika Nothing markalı bir şarj adaptörünü gösteriyor. Sertifikada C304, C347 ve C348 şeklinde üç model numarası görülüyor. Aynı şarj adaptörünün üç farklı küresel versiyonunun çıkması muhtemel görünüyor. 45W’a kadar şarj hızlarını destekleyen adaptörün IP20 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğu da belirtiliyor.

Şarj adaptörünün PPS şarj standardıyla uyumlu olduğu da sertifikada görülüyor. Bu da adaptörün dizüstü bilgisayar gibi büyük cihazları veya diğer amiral gemisi Android telefonları şarj etmek için kullanılabileceği anlamına geliyor.

Nothing Phone 1 hakkında önümüzdeki ay gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinden önce başka detayların gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır. Akıllı telefonda kablosuz şarj desteğinin bulunması ve arka panelinin şeffaf olması gibi özellikler de bir süredir etrafta dolaşıyor. Yakında bunlarla ilgili daha somut bilgilere de ulaşabiliriz.

İLGİLİ HABERLER