Teknoloji

Nothing Phone 1’in bir özelliği daha ortaya çıktı

nothing phone 1

Nothing Phone 1 için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Akıllı telefonun özellikleri ya resmi kanallarla ya da sızıntılar aracılığıyla ortaya çıkıyor. TUV Sud veri tabanındaki bir kayıt, telefonun 33W kablolu şarj desteğine sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Günümüzde bundan çok daha yüksek şarj hızlarına ulaşan çok sayıda telefon mevcut. Ancak Nothing Phone 1’de orta sınıf bir işlemcinin bulunduğunu düşününce bu hızın çok şaşırtıcı olmadığını belirtmek gerekiyor.

TUV Sud kayıtları telefonun 45W bir şarj adaptörüyle gelebileceğini gösteriyor. Bu şarj adaptörünün telefonun kutusundan çıkıp çıkmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Nothing’in Apple ve Samsung’un ayak izlerini takip etmesi durumunda böyle bir adaptör sunulmayacaktır. Şirketin 45W adaptörü ekstra bir aksesuar olarak çıkarması muhtemel görünüyor.

Nothing Phone 1, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. 6.55 inç 120 Hz AMOLED ekrana sahip telefonun parmak izi tarayıcısı da ekranın içinde yer alıyor. Snapdragon 778G+ işlemcili telefon Avrupa’da 470 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER