Teknoloji

Nothing ilk ürünü kablosuz kulaklık Ear 1 olacak ve haziranda tanıtılacak

nothing ear 1
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Carl Pei’nin şirketi Nothing, bu haziran ayında ilk kulaklığını çıkaracak ve buna Ear 1 adı verilecek.

Pei’nin Nothing vizyonu, başından beri karmaşık olmamaya odaklanan ve işini telaşlanmadan ve engellemeden yapan bir şirket ve ürünler geliştirmek olmuştu.

Elbette bu vizyon bir isme de uzanıyor. Tuhaf olsa da, Momentum True Wireless 2 veya LG’nin Tone Free Wireless Earbuds (FN7) gibi uzun veya Sony WF-1000XM3 gibi karmaşık bir harf ve sayı dizisine sahip kulaklık isimleri olan bir pazarda bu kadar sade bir şekilde adlandırılan bir ürün görmek kesinlikle heyecan verici olacaktır.

Aslında, devam edecek olan bir adlandırma şeması. Şirketin ilk duyurusunda Carl Pei, süslü bir isme ihtiyacı olduğuna inanmadığını ve basitlik için bunu seçtiğini belirtirken, aynı zamanda kulaklığın ikincisinin de ‘Ear 2’ olarak adlandırılacağını da doğrulamıştı.

Ne yazık ki, şu anda sahip olacağı isimden ve belli belirsiz bir tanıtım tarihinden başka elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yukarıda yer alan görselde tasarımla ilgili sadece belirsiz bir ipucu var ve duyuruda bunun “çok gizli” olduğunu iddia ediliyor. Ancak kulaklığın “şeffaflık dokunuşları, simgesel form ve rafine işlevsellik” içereceği belirtiliyor.

Eğer Nothing Carl Pei’nin önceki şirketi OnePlus gibi bir şeyse, bu, yola yeni çıkan bu üreticinin ilk ürününün tanıtımı yaklaştıkça, hakkında daha fazla bilgi göreceğiz demektir. Bu nedenle Nothing Ear 1 ile ilgili yeni sızıntılar için beklemede kalın.

İLGİLİ HABERLER