Manşetler

Nothing’in kablosuz kulaklığı Ear Stick Türkiye’de satışa sunuldu

nothing ear stick

Nothing Ear Stick geçtiğimiz yılın ekim ayında gözler önüne çıkmıştı. Evofone tarafından Nothing markasının Türkiye’ye getirilmesinin ardından kullanıcılarla buluşan ikinci ürün de Ear Stick kablosuz kulaklık oldu. Nothing’in Türkiye yolculuğu Phone 1 ile başlamıştı. Ear Stick kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik özelliklerinin yanı sıra sıra, dış tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kulaklık; zengin dip sesleri, net tizler ve dengeli yapısıyla her frekansta dinlenen sesleri hayata geçiriyor.

Ear Stick sahip olduğu ses kalitesi ile hissedebilecek ve duyguları harekete geçirmeyi vadeden bir teknolojiyle geliyor. Ergonomik bir deneyim vadeden Nothing’in kablosuz kulaklığı, hem müzik dinlerken hem de oyun oynarken sesi her an hissettirme iddiasına sahip.

12.6 mm dinamik özel sürücüyle gelen Ear Stick, güçlü ve net bir ses deneyimi yaşatıyor. Tüm sesleri tam olarak duyulması gereken şekilde ayarlayan kablosuz kulaklık, bas kaybını anında algılıyor ve ekolayzer seviyesini kısa süre içinde en uygun ayara getiriyor.

Ear Stick’te üç adet yüksek çözünürlüklü mikrofon bulunuyor. Sahip olduğu akıllı algoritmalar ile rüzgarlı anlarda, kalabalık ortamlarda ve farklı senaryolarda bir milyondan fazla sesi anında analiz ederek ortam sesinden temizleyen kulaklık, çok daha net görüşmeler yapmayı mümkün kılıyor. Hem Android hem de iOS cihazlarla kullanılabilen kulaklıkla ilgili ayarlar Nothing X uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

Nothing Ear Stick’in Türkiye fiyatı ne kadar?

7 saate kadar dinleme süresi sunan Nothing Ear Stick, 10 dakikalık şarj ile 2 saatlik kullanım sağlıyor. 3 saatlik konuşma süresi ise şarj kutusuyla 12 saate kadar çıkıyor.

Suya, toza ve terlemeye karşı IP54 dayanıklılık sertifikasıyla gelen Nothing Ear Stick, Türkiye’de 2999 TL karşılığında satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER