Teknoloji

Nothing Ear 1 kulaklık için yeni renk seçeneği

Nothing Ear 1 adını taşıyan kablosuz kulaklığını geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Şirketin ilk ürünü beyaz ve şeffaf bir renk şemasıyla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Nothing şimdi de kulaklık için siyah renk seçeneğini duyurdu. Yeni kulaklık da şeffaf plastik yapıyı muhafaza ediyor. Ancak bu sefer mat siyah plastik şeffaf kasayı tamamlıyor.

Kulaklıkta yeni renk seçeneği dışında başka bir yenilik sunulmuyor. Aktif gürültü engelleme kapalıyken 5,7 saat olan pil ömrü, bu özellik çalıştırıldığında 4 saate iniyor. Taşıma kutusuyla toplamda 34 saatlik bir pil ömrü sağlanıyor. IPX4 suya dayanıklılık sertifikasına sahip kulaklık, Qi kablosuz şarj standardını destekliyor.

Nothing yeni renk seçeneğini “sınırlı üretim” olarak tanımlıyor. Ancak şirket bu seçeneğin renk yelpazesinde kalıcı bir yer edinmesini umuyor.

nothing ear 1Ear 1’ın sıfır karbon salınımıyla üretildiğine dikkat çeken Nothing, bunun için üçüncü taraf sertifikalandırma şirketi SGS ile çalıştığını hatırlattı. Ancak Nothing’in kulaklık için kripto parayla ödeme kabul etmesinin de bu çevreci tavırla çelişen bir hareket olduğunu söylemek gerekiyor.

Nothing’den bu konuyla ilgili olarak The Verge sitesine gönderilen açıklamada, Kripto İklim Anlaşması’na referans verildi ve kripto para üretim endüstrisinin 2030 itibarıyla karbon salınımını sıfırlama hedefinden bahsedildi.

Siyah renkli bir Nothing Ear 1 satın almak isteyenler Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) ve Dogecoin (DOGE) ile ödeme yapabilecek. Kulaklık ABD, İngiltere, Japonya ve Kanada’da da satılacak.

İLGİLİ HABERLER