Teknoloji

Nothing’in yeni telefonu CMF Phone 1’in tasarımı tanıtımdan önce görüldü

nothing cmf phone 1

Nothing CMF Phone 1 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Yakında tanıtılacağı bir süre önce doğrulanan telefonun tasarımı da yeni bir sızıntı sayesinde gözler önüne çıktı.

Telefonda CMF’nin imza rengi olan turuncunun tercih edildiği görülüyor. CMF markasıyla çıkan aksesuarlarda da bu renk sıklıkla karşımıza çıkmıştı. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip baz modelinin Hindistan’da 19999 rupi (7750 TL) karşılığında satılacağı söylense de, çıkış döneminde bazı promosyonların yapılması da beklentiler arasında yer alıyor.

Bu fiyat segmentiyle CMF Phone 1’in rekabetçi bir seçenek olacağı söylenebilir. Kutusundan Android 14 ile çıkacak olan telefonda MediaTek Dimensity 7300 işlemci ve 33W kablolu hızlı şarj desteği gibi özelliklerin bulunacağı bekleniyor.

Nothing’in fiyatı aşağıda tutmak için kendisiyle özdeşleşen Glyph LED’den vazgeçtiği belirtiliyor. Bunun dışında telefonun özellikleri itibarıyla Nothing Phone (2a)’ya yakın bir yerde durması muhtemel görünüyor.

Nothing CMF Phone 1 hangi özelliklerle gelecek?

Daha önceki sızıntılara göre; CMF Phone 1, 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. 50 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ön kamera, 8 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama alanı, 5000 mAh pil, çok sayıda renk seçeneği ve çıkarılabilir plastik arka panel de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER