Teknoloji

Nomads’ın AirPods Pro kılıf kalite ve lüksü sevenler için

nomads airpods pro kılıfı

Nomad yeni bir AirPods Pro kılıfı çıkardı. Şirketin daha önceki AirPods kılıfları gibi, bu yeni ürün de kablosuz kulaklıkların şarj kutusunu daha düzgün şekilde korumayı ve çizikleri sevmeyen kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor.

Neredeyse tüm Nomad kılıfları gibi, AirPods Pro kılıfları da deriyle kaplanmış plastik kılıflardan oluşuyor. Deriyi ise Horween Leather Company adlı bir şirket tedarik ediyor. Nomad’ın bu yeni modelinin diğerlerine göre avantajı ise biraz daha uzun bir kullanım ömrünün vaat edilmesi oluyor.

Kılıfın içi mikrofiber ile örülmüş, böylelikle şarj kutusunu kılıfa yerleştirmek ve kılıftan çıkarmak kolaylaşıyor. Bu sırada kutunun çizilmesi de önleniyor. Derinin arkasında yer alan plastik de akıllı bir mühendislik işinden geçirilmiş. Kutuda ışığın bulunduğu noktada bir delik olmasa bile LED’in varlığı ve hangi renkte yandığı görülüyor.

Benzer şekilde, kılıfın arkasında da daha ince ve yumuşak bir bölüm var. Bu da eşleştirme düğmesinin deri üzerinden de kullanılmasını sağlıyor. AirPods kılıfını bileğine takmak isteyenler için de bilek karışı sunuluyor. Son olarak, plastik ve deri karışımı yapısına rağmeni, kılıf hâlâ yeteri kadar küçük ve ince ki, AirPods Pro’nun Qi kablosuz şarj aksesuarlarıyla şarj edilmesine izin veriyor.

Nomads AirPods Pro kılıfının fiyatı 34.95 dolar. Yurt dışında satılan diğer farklı kılıfların 15-20 dolar civarındaki fiyatlarına göre fiyat daha yüksek. Ancak AirPods Pro’sunun kılıfı için en değerli materyalleri ve özellikleri isteyenler için Nomad’ın sunduğu seçenek listedeki tüm ihtiyaçları karşılıyor. Bu açıdan fiyatının hakkını verdiğini söyleyebiliriz.

nomads airpods pro kılıfı

İLGİLİ HABERLER