Teknoloji

Nomad Base Station Apple Watch Edition AirPower’ın yerine talip oluyor

Nomad Base Station Apple Watch Edition adını taşıyan yeni kablosuz şarj ünitesini tanıttı. Base Station adını taşıyan şarj ünitesine Apple Watch desteği ekleyen şirket, Apple’ın henüz piyasaya çıkaramadığı AirPower‘a karşı bir alternatif sunuyor.

Apple Watch desteğinin eklenmesi, fiyatı orijinal Base Station’ın fiyatının 20 dolar üstüne çıkarıyor. Base Station’ı 99.99 dolar karşılığında satan Nomad, Apple Watch destekli versiyon içinse 119.99 dolar talep ediyor.

Base Station Apple Watch Edition’ın deri yüzeyinin altında üç adet şarj bobini bulunuyor. Bu kurulum sayesinde aynı anda iki cihazı birden kablosuz olarak şarj etmek mümkün hâle geliyor. Apple Watch’u şarj etmek için yerleştirilen stand, Apple’ın onayını taşıyor. Doğrudan Base Station’a monte edilen bu stand sayesinde Apple Watch şarjı için ayrı bir kablo taşımaya gerek kalmıyor. Buna ek olarak, söz konusu stand Baş Ucu modunu da destekliyor.

nomad base station apple watch editionNomad Base Station Apple Watch Edition, Nomad’ın internet sitesinde satışa sunuldu. Kablosuz şarj ünitesi için 119.95 dolar ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER