Teknoloji

Nokia’nın yeni zil sesi için açtığı yarışmanın galibi: Nokia Tune Dubstep Edition

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia, Nokia Tune yarışmasının birincisini açıkladı. Şirketin telefonlarında varsayılan olarak gelen senelerin Nokia Tune melodisinin güncellenmiş versiyonu için bir yarışma açan şirket 22 yaşındaki İtalyan müzisyen Valerio Alessandro Sizzi tarafından bestelenen Nokia Tune Dubstep Edition melodisini birinci seçti.

Sizzi’nin bestelediği melodi 2012’de piyasaya çıkacak olan 100 milyon Nokia cihazında yüklü olarak gelecek. Ayrıca müzisyene 10 bin dolarlık para ödülü de verilecek. Aşağıdaki ilgili bağlantıda Sizzi’nin bestelediği Nokia Tune Dubstep Edition’ı ve diğer 5 finalist melodiyi dinleyebilirsiniz. Dubstep Edition bize biraz fazla gürültülü geldi, ancak bu melodiyi beğenip yeni Nokia telefonlarında zil sesi yapacak olan kesinlikle birileri olacaktır. İnsanlar orijinal Nokia melodisine zaten aşina ve onu seviyor. Nokia’nın belirttiğine göre ilk olarak 1994 yılında Nokia 2100 ile birlikte zil sesi olarak kullanıma sunulan bu melodi toplam 1 milyarın üzerinde çalmış, adeta Nokia’nın bir işareti hâline gelmiş. Bu melodi şimdi de yeni döneme kendini uydurmuş oldu.

Nokia Tune Dubstep Edition ve diğer beş finalisti aşağıdaki bağlantı üzerinden dinleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.

İlgili – Nokia Tune AudioDraft
İlgili – Nokia

İLGİLİ HABERLER