Teknoloji

Nokia’nın yeni mobil bilgisayarı Booklet 3G’nin fiyatı 570 avro – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nokia-booklet-3g-pressStuttgart’ta ayrıntıları kesinleşen bir diğer Nokia ürünü de Booklet 3G oldu. Geçtiğimiz hafta duyurulan bu cihaz Nokia’nın odaklanacağı “telefonlar, akıllı telefonlar ve mobil bilgisayarlar” üçgeninin en son köşesinin ilk ürünü olma özelliğini taşıyor. Nokia Booklet 3G’nin en önemli özelliği pilde 12 saatlik çalışma süresi sunaması. Ancak bu pratikte ne kadar gerçekleşir? Bunun için testleri görmemiz gerekiyor.

Intel Atom Z530 1.6 GHz işlemcili Booklet 3G Windows 7 ile yüklü gelecek. WiFi desteği ve 3G erişimi için SIM kart yuvası bulunduracak. Yaklaşık 2 cm kalınlığa sahip olan Booklet 3G siyah, buz beyazı ve azur mavisi renkleriyle satışa çıkacak. Fansız tasarımının nasıl bir sonuç verecek hep beraber göreceğiz. Diğer özellikleri arasında 1 GB DDR2 RAM, 120 GB kapasiteli, 1.8 inç’lik 4200 RPM sabit disk, Ovi Suite entegrasyonu, 1280×720 çözünürlüklü 10.1 inç LCD ekran ve 16 hücreli, çıkarılabilir Lityum-iyon batarya bulunuyor. Bluetooth 2.1+EDR, GPS, HDMI, 3 adet USB 2.0 girişi, SD kart okuyucusu ve 1.3 megapiksel kamera da unutulmamış. Bu cihazı tanıtan Anssi Vanjok piyasaya ne zaman çıkacağını söylemese de, 570 avrodan satışa sunulacağını neyse ki unutmadı. Bu kadar paraya netbook almaya değer mi? Bu noktada değerlendirme size ait. Booklet 3G’nin fotoğraflarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Galeri: Nokia Booklet 3G
[imagebrowser id=161]

İlgili – Nokia

We’re still searching for an exact release date, but Anssi Vanjok made clear that the ?570 ($810) asking price is apt to be heavily subsidized by carriers across the globe. Still, $810 for a netbook? Ouch.

İLGİLİ HABERLER