Teknoloji

Nokia’nın Windows Phone cihazları bu ay tanıtılmayacak

Nokia, 17 Ağustosta Microsoft ile Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom çerçevesinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Nokia’nın yeni Windows Phone Mango cihazlarının tanıtılacağı şeklinde bir beklenti vardı. Ancak This is My Next blogunun iddiasına göre bu etkinliğin yıldızı sadece Mango olacak.

Her iki şirket de bu etkinlik sayesinde geliştiricilerle daha yakın ilişki kurmak ve onları Windows Phone için çalışma konusunda teşvik etmek istiyor. Böylelikle Windows Phone Marketplace üzerinden dağıtılacak uygulama sayısının arttırılması hedefleniyor. Yine de, Microsoft’un CEO’su Stephen Elop ilk olarak geçtiğimiz haziran ayında gösterdi Sea Ray’i bu etkinliğe de getirebilir. Ancak Nokia’nın Windows Phone cihazlarını tanıtması başka bir zamana kalacak gibi görünüyor.

Nokia’nın Windows Phone cihazlarını tanıtması için gözler 26-27 Ekim tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek Nokia World etkinliğine çevrilmiş durumda. Nokia’nın takvimindeki en büyük etkinlik olan Nokia World şirket tarihinin en büyük duyurularından birisine ev sahipliği yapabilir.

İlgili – This is My Next

İLGİLİ HABERLER